Hospital Sant Joan de Déu
Intranet - Identificació - Mapa Web - Contacte/OpinaEnglish - Русский - Français - Español   AAA   
Vídeos de l'hospital
Segueix-nos:
Agenda / Cursos
L'ABC de la radiologia pediàtrica.
19/01/2016
Neurobiologia del comportament. Viure i ajudar a viure.
23/01/2016
How we manage retinoblastoma in 2016
10/06/2016
Hospital Sant Joan de Déu Barcelona
Destacats
Atenció privada e internacional
Institut Pediàtric Sant Joan de Déu
  English   Русский   Français  
English / / Русский / / Français
AulaPediatria Sant Joand de Déu
AulaPediatria Sant Joan de Déu
Institut Pediàtric de Malalties Rares (IPER)
Institut Pediàtric de Malalties Rares (IPER) Sant Joan de Déu
Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge Escolar
Trastorns Aprenentatge Escolar
Medicina de  l'esport. Atenció privada per a joves esportistes de 9 a 25 anys.
Atenció privada per a nens i joves
Memòria de l'Hospital Sant Joan de Déu 2014
Memòria 2014
Paidhos 10 anys
Pla estratègic
Ortodòncia Sant Joan de Déu
Ortodòncia Sant Joan de Déu
Fes-te Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu
Fes aquí el teu donatiu
Vincles amb Primària / Pediatria territorial
Vincles amb Primària
RareCommons
Plataforma col·laborativa 2.0 per a pacients i investigadors
Portal Guia diabetis
Portal Guia Diabetis
Portal Guia Metabòlica
Portal Guia Metabòlica
FAROS, el portal de promoció de salut infantil!
Faros, promoció de la salut infantil
5 minuts. Nou model de formació.
Nou model de formació
Més de 1000 consells del portal americà KidsHealth
Més de 1000 consells: KidsHealth
Cuidam:  Programa solidari de l'Hospital Sant Joan de Déu
Programa solidari

Premio Princesa de Asturias a la Concordia

Universitat de Barcelona

Children's Hospital Association

Health Promoting Hospitals and Health Services (HPH)

Top 20 2015

 La LOSC compleix 25 anys

 EMAS Declaració ambiental 2013

Investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) al Campus de Terrassa, a través de la spin-off Cebiotex, han desenvolupat un teixit de nanofibres de caràcter biodegradable (reabsorbible per l’organisme), que es pot impregnar amb fàrmacs antitumorals i amb la que els cirurgians poden recobrir, durant la intervenció dirigida a extirpar el tumor, la zona operada per tal d’eliminar les restes tumorals que puguin haver quedat.
L’Hospital Sant Joan de Déu ha creat recentment una consulta multidisciplinar d’oftalmogenètica per al diagnòstic i seguiment de pacients amb malalties minoritàries que es manifesten, entre d’altres maneres, amb problemes oculars. En aquesta consulta els pacients seran avaluats en profunditat i valorats conjuntament per un oftalmòleg, un genetista, una neuropediatra i un pediatre. Amb aquesta iniciativa es pretén millorar la capacitat diagnòstica en malalties minoritàries sumant l’experiència de diferents especialistes.
Degut a les obres que s’estan duent a terme per la reforma del vestíbul principal, s'ha tancat provisionalment l’accés al nostre centre per la plaça. Per tant, l’accés principal que hi ha a l’hospital, fins que s’acabin les obres del vestíbul, és ara per l’edifici de consultes externes.
El servei d’Immunoal·lèrgia de l’Hospital Sant Joan de Déu participa en l'organització del XL Congrés de la Societat Espanyola d’Immunologia Clínica, Al·lergologia i Asma Pediàtrica, que tindrà lloc a Barcelona els dies 19, 20 i 21 de maig. Al llarg d’aquests tres dies, pediatres al·lergòlegs i pediatres especialitzats en immunologia clínica de tot l’Estat intercanviaran experiències i coneixements sobre el diagnòstic i tractament de les malalties al•lèrgiques i les immunodeficiències.
Un estudi sobre l’impacte d’un model estandarditzat per a la declaració i anàlisi d’incidents en la millora d’un servei d’urgències que ha realitzat un equip de professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu ha obtingut el XI Premi Jerónimo Soriano de l’Associació Espanyola de Pediatria (AEP) com a millor publicació de l’any de la revista Anales de Pediatria que és la publicació oficial d’aquesta associació i que reben tots els pediatres de l’Estat.
“Nens moguts o despistats. És una epidèmia?” serà el títol de la propera conferència per a pares de l’Hospital Sant Joan de Déu que tindrà lloc el proper 26 de maig a les 19 hores a l'auditori de l'Hospital. La xerrada serà impartida pel Dr. José Ángel Alda, cap de la secció de Psiquiatria i coordinador de la unitat de TDAH de l’Hospital Sant Joan de Déu.
L’Hospital Sant Joan de Déu ha fet servir, en una prova pilot, unes ulleres de realitat virtual per reduir l’ansietat en els infants que tenien mobilitzat un braç o un cama i se’ls havia de retirar el guix. Amb aquesta tecnologia, els professionals pretenen oferir als infants múltiples sensacions multi sensorials que els permetin enfocar l’atenció lluny dels procediments clínics per reduir la seva ansietat i dolor, reduir el temps de duració del procediment i obtenir una millora de la satisfacció de l’infant i la família.
Ja podeu llegir el darrer número de Vincles, la publicació electrònica creada per potenciar la col·laboració entre els professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu i de l’àmbit de l’atenció primària de l’àrea de Costa de Ponent i Barcelona Esquerra. Aquest número inclou articles sobre dos trastorns greus que pateixen alguns nens i adolescents, com són el de conducta i els alimentaris.
L’endocrinòloga de l’Hospital Sant Joan de Déu Paula Casano ha guanyat el premi al millor pòster d’Endocrinologia Pediàtrica en el darrer congrés de la Endocrine Society, el més gran d’aquesta especialitat a nivell internacional. La doctora Casano ha obtingut el premi amb un pòster que descriu noves mutacions en el receptor de l’hormona del creixement, així com l’anàlisi funcional "in vitro" de la mutació i la seva correlació clínica.
El proper 7 de maig l’Hospital Sant Joan de Déu acollirà laIV Jornada de Productes de Suport de Disseny Obert i Tecnologia Lliure (Baix Cost) organitzada per l’escola d’educació especial Nexe Fundació. En el marc d’aquesta trobada es presentaran iniciatives que han permès “personalitzar” i adaptar productes i recursos existents al mercat a les necessitats de les persones amb diversitat funcional.
Com comunicar un diagnòstic? Com acompanyar el pacient i la seva família després de rebre el diagnòstic? Com fer que la seva estada a l’hospital sigui més fàcil? Quin espai i temps tenim previst per deixar-los expressar el que senten? Com els podem fer de guia davant les dificultats que van sorgint? Són algunes de les preguntes que es plantejaran en la III Jornada estatal d’intervenció social en salut matern infanto juvenil que organitza el Servei de Treball Social de l’Hospital Sant Joan de Déu i que tindrà lloc el proper 17 de juny.
El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha lliurat els fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa a l’Hospital Sant Joan de Déu. En concret, Jané ha lliurat 60.224€, que com en edicions anteriors seran destinats íntegrament a la beca Bombers amb causa destinada a la investigació en malalties maternoinfantils.
La Fundació Small ha donat a la unitat de Trasplantament de Progenitors Hematopoètics 50.000 euros per a la construcció d’una de les quatre cambres d’aïllament què s’han construït recentment a l’Hospital seguint les normatives de seguretat més recents. El trasplantament de progenitors hematopoètics és clau per a la curació de molts infants amb malalties hematològiques i oncològiques.
La Fundació Invest for Children ha donat a la unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP) de l’Hospital Sant Joan de Déu tres respiradors de darrera generació que, gràcies als avenços tecnològics que incorporen, permeten aplicar la tècnica de ventilació no invasiva a nadons menors de tres mesos.
L’Hospital Sant Joan de Déu ha obtingut el premi EnerAgen 2016 a la millor actuació en matèria d’energies renovables i/o eficiència energètica. L’acte d’entrega d’aquest premi, convocat per l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia, tindrà lloc el proper dijous 21 d’abril, a les 19:30 hores, al recinte modernista de Sant Pau.
Ja podem llegir el número 11 de la revista Paidhos, la publicació de divulgació científica i social de l'Hospital Sant Joan de Déu. En les seves pàgines, trobarem projectes directament relacionats amb l’assistència, com l’Institut de Malalties Rares (IPER) i les noves tècniques en Cirurgia ortopèdica.
L’investigador Ángel Montero ha obtingut enguany el premi a la millor publicació amb el treball “SN-38-loaded nanofiber matrices for local control of pediatric solid tumors after subtotal resection surgery”. En l’àmbit d’infermeria, Jordi Mitjà i Ángeles López han rebut el premi al millor treball de recerca en infermeria amb el treball “Repercussió i beneficis del ioga per a pacients amb trastorns de la conducta alimentària (TCA), ingressats en hospitalització parcial d’11 hores. Estudi pilot.”
L’Associació eQuaid Research, dedicada a la divulgació de les propietats de la llet d'euga, i l'Hospital Sant Joan de Déu estan desenvolupant conjuntament un projecte per poder portar a terme el primer estudi clínic sobre les propietats d'aquesta llet, tant a nivell d’alimentació saludable com a complement alimentari en l’àmbit mèdic.
 Fundació Privada Port Aventura Fundació La Caixa  Fundació Privada Daniel Bravo Murillo