Hospital Sant Joan de Déu
Intranet - Identificació - Mapa Web - Contacte/OpinaEnglish - Русский - Français - Español   AAA   
Vídeos de l'hospital
Segueix-nos:
Visita la nostra pàgina oficial a YouTube Visita la nostra pàgina oficial a Facebook Visita la nostra pàgina oficial a Twitter Publicacions de  l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a ISSUU Pins de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a Pinterest Fotos de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a Flickr Subscripció al RSS de les notícies de l'Hospital
Hospital Sant Joan de Déu Barcelona
Destacats
Atenció privada e internacional
Institut Pediàtric Sant Joan de Déu
  English   Русский   Français  
English / / Русский / / Français
AulaPediatria Sant Joand de Déu
AulaPediatria Sant Joan de Déu
Memòria de l'Hospital Sant Joan de Déu 2013
Memòria 2013
Ortodòncia Sant Joan de Déu
Ortodòncia Sant Joan de Déu
ànimalnen: intervencions assistides amb animals
Intervencions assistides amb animals
Fes-te Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu
Fes aquí el teu donatiu
Atenció personalitzada al part
Atenció personalitzada al part
Portal Guia diabetis tipus 1
Portal Guia Diabetis
Faros, promoció de la salut infantil
FAROS, promoció de la salut infantil
5 minuts. Nou model de formació.
Nou model de formació
Més de 1000 consells del portal americà KidsHealth
Més de 1000 consells: KidsHealth
Portal Guia Metabòlica
Portal Guia Metabòlica
Coneix el teu hospital / Visita virtual
Visita l'Hospital Sant Joan de Déu
Cuidam:  Programa solidari de l'Hospital Sant Joan de Déu
Programa solidari
Hotels per hores propers a l'Hospital
Hotels propers a l'Hospital
Centenari Sant Benito Menni
Centenari Sant Benito Menni

Universitat de Barcelona

Children's Hospital Association

Health Promoting Hospitals and Health Services (HPH)

Web Mèdica Acreditada. Veure més informació

 

Top 20 2013

 

 EMAS Declaració ambiental 2013

Com influeix la creativitat en el benestar i desenvolupament de l’infant? Si vols saber amb més profunditat què és la creativitat, quins beneficis aporta als infants i sobretot quines eines es poden fer servir per potenciar que un infant sigui creatiu, vine a la presentació del quadern FAROS “Creativitat en l’educació, educació de la creativitat. Claus per fer de la creativitat un hàbit” que tindrà lloc el proper dijous 2 d’octubre a les 18:30 hores a l’auditori de l’Edifici Docent de l’Hospital.
Un equip de cirurgians de l’Hospital Sant Joan de Déu ha planificat detalladament una intervenció de gran complexitat dirigida a extirpar un tumor gràcies a la seva reproducció mitjançant les tecnologies d’impressió 3D de la Fundació CIM, centre tecnològic punter de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC).
L’Hospital Sant Joan de Déu ha creat un espai de robòtica i simulació, l’espai Darwin, on els professionals sanitaris tenen la possibilitat de recrear les situacions clíniques més crítiques o menys habituals a què han de fer front en la seva tasca diària, com per exemple un part complex o la reanimació d’un nadó, i poder practicar-les abans de dur-les a terme en situacions reals. La simulació permet als professionals assajar habilitats tècniques, prendre decisions davant d’una actuació determinada i actuar coordinadament amb els altres membres de l’equip.
L’espai de robòtica i simulació Darwin de l’Hospital Sant Joan de Déu ha impartit recentment dos cursos de simulació sobre cures critiques a l’embarassada centrats en l’hemorràgia post part a un total de 80 ginecòlegs de tot Espanya. Es tracta d’uns cursos eminentment pràctics dissenyats perquè els professionals puguin assajar com afrontar situacions de gran complexitat i gravetat com pot ser una hemorràgia post part.
L’Hospital Sant Joan de Déu de Sierra Leone, que està agermanat amb el nostre centre, necessita ajuda per fer front al brot d’Ebola que hi ha al país i que es troba fora de control. Necessiten la nostra ajuda per comprar i enviar fundes de matalàs de plàstic que permetin mantenir una correcta neteja dels matalassos per poder-los reutilitzar, també per enviar ulleres i mascaretes protectores donades per l’Escola d’Infermeria de Sant Joan de Déu i, finalment, per adaptar l’aïllament de l’edifici i equipar-lo amb les mínimes condicions per tractar els casos de sospita.
L’empresa Technogym, líder en el sector de productes per a fitness i wellness, ha donat a l’Hospital Sant Joan de Déu material esportiu per facilitar la pràctica de l’exercici als infants que segueixen un tractament de rehabilitació al centre. Technogym ha fet aquesta donació gràcies a l’èxit de la campanya Let’s Move for a better world que va dur a terme a la Marató de Barcelona en suport dels infants que pateixen trastorns neurològics i malalties medul•lars.
L’Hospital Sant Joan de Déu i la fundació Make-A-Wish Spain han renovat el seu compromís de treballar per complir les il·lusions dels infants que pateixen patologies greus, i ajudar-los a desenvolupar la resiliència necessària per lluitar contra la malaltia. Des de l’any 2000, les dues institucions treballen conjuntament amb aquest objectiu.
El projecte de disseny gràfic del nou edifici de consultes externes de l’Hospital Sant Joan de Déu, obra de Dani Rubio i Rai Pinto, ha obtingut tres dels prestigiosos premis Laus de disseny que organitza la FAD, concretament el Laus Aporta, el Laus Or i el Laus Argent.
Purina ha encetat una campanya per recollir signatures en favor del moviment “Junts, la vida és millor”, que consisteix en demostrar que la vida en comú amb les mascotes aporta grans beneficis a la societat. Amb aquesta finalitat, ha creat una pàgina web on els usuaris poden afegir-se a la causa. El repte és aconseguir 50.000 signatures. Només queden uns pocs dies per donar-li suport.
L’Hospital Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona llencen el primer Màster en intervencions assistides amb gossos per a professionals de l’àmbit social, de la salut i de l’educació, que tindrà lloc al Campus Docent Sant Joan de Déu del gener al desembre del 2015. Està dirigit tant a diplomats, graduats, llicenciats i professionals amb titulació universitària interessats en aquest àmbit, com a professionals sense titulació universitària. El curs té un total de 60 crèdits ECTS.
El Centre per a la Innovació de la Diabetis Infantil Sant Joan de Déu (CIDI) ha renovat el seu portal per ajudar en el maneig de la diabetis a famílies i altres cuidadors. En aquest nou web, més usable i intuitiu, es pot trobar consells dels professionals de la Unitat de Diabetis de l’Hospital Sant Joan de Déu, un bloc amb experiències de pares de nens amb diabetis i receptes amb composició nutricional.
El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat espanyol ha inclòs en el seu catàleg de bones practiques, en l’àmbit de les malalties rares a Espanya, Guia metabòlica, un web promogut per l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu de proporcionar informació i recursos relacionats amb els Errors Congènits del Metabolisme (ECM). Guia metabòlica ha estat una de les vuit iniciatives que han rebut el reconeixement de bona pràctica d’entre les 69 que es van proposar a nivel estatal.
Infermeres de primer any de residència del nostre Hospital van rebre una menció per a la comunicació “Descripció de l’experiència de residents d’infermeria pediàtrica en la continuïtat assistencial a l’alta d’un hospital de 3r nivell” en el IV Curs d’Actualització en Cures Infermera Pediàtrica. Aquest esdeveniment es va celebrar a Montbrió del Camp de Tarragona els passats 1,2 i 3 de maig de 2014 i va ser organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica.
Professionals del servei de reumatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu han desenvolupat, en col.laboració amb el laboratori Roche, un software que permet a les famílies dels pacients omplir amb un tablet, mentre són a la sala d’espera abans d’entrar a la consulta, un qüestionari sobre l’evolució que ha tingut el nen o adolescent des de l’anterior visita.
Cinc infermeres i un infermer que han realitzat la seva residència a l’Hospital Sant Joan de Déu formen part de la primera promoció d’infermeres pediàtriques de Catalunya. La figura de la infermera pediàtrica es va crear arran de l’aprovació, l’any 2005, del Reial decret d’especialitats infermeres i del pla formatiu de l’especialitat, publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) l’any 2010.
L’Hospital Sant Joan de Déu disposa, des del passat mes de juny, d'un nou parc infantil gràcies a la donació que ha fet Happyludic, la nova marca d'Entorn Urbà. Es tracta d'un espai basat en l'exitosa sèrie il·lustrada per la Pilarín Bayés sobre el conte d'en Patufet. La donació ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i dels 50 ajuntaments que han participat en la iniciativa i que ja disposen d’un parc d’aquesta sèrie.
El premi al Professional DKV dels I Premis DKV Medicina i Solidaritat destaca el paper d’un professional o col•lectiu de professionals del sector sanitari especialment implicats en tasques socials relacionades amb la medicina i la salut. Aquest any el premi ha recaigut en el Cuidam, programa solidari de l’Hospital Sant Joan de Déu que, a més del premi i el guardó, rebrà una dotació econòmica de 10.000 euros.
Estibaliz Iglesias, adjunta de la unitat de Reumatologia de l’Hospital, ha obtingut la beca d’investigació de la Societat Catalana de Reumatologia amb el treball "Análisi de mecanismes autoinflamatoris mediats per la via NF-KB i l’eix inflamasoma/caspasa-1/IL-1 en l’artritis idiopàtica juvenil amb anticossos antinuclears negatius”.
 Fundació La Caixa  Probitas Fundación Privada  BebéDue