Hospital Sant Joan de Déu
Intranet - Identificació - Mapa Web - Contacte/OpinaEnglish - Русский - Français - Español   AAA   
Vídeos de l'hospital
Altres vídeos de
l'Hospital Sant Joan de Déu
Segueix-nos:
Visita la nostra pàgina oficial a YouTube Visita la nostra pàgina oficial a Facebook Visita la nostra pàgina oficial a Twitter Publicacions de  l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a ISSUU Pins de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a Pinterest Fotos de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a Flickr Subscripció al RSS de les notícies de l'Hospital
Hospital Sant Joan de Déu Barcelona
Destacats
Atenció privada e internacional
Institut Pediàtric Sant Joan de Déu
  English   Русский   Français  
English / / Русский / / Français
Hospital del Futuro: Nuevos Horizontes. ¿Qué sugieren los expertos?
Barcelona, 24 d'octubre del 2014
AulaPediatria Sant Joand de Déu
AulaPediatria Sant Joan de Déu
Medicina de  l'esport. Atenció privada per a joves esportistes de 9 a 25 anys.
Atenció privada per a nens i joves
Memòria de l'Hospital Sant Joan de Déu 2013
Memòria 2013
Ortodòncia Sant Joan de Déu
Ortodòncia Sant Joan de Déu
Fes-te Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu
Fes aquí el teu donatiu
Atenció personalitzada al part
Atenció personalitzada al part
Portal Guia diabetis tipus 1
Portal Guia Diabetis
Faros, promoció de la salut infantil
FAROS, promoció de la salut infantil
5 minuts. Nou model de formació.
Nou model de formació
Més de 1000 consells del portal americà KidsHealth
Més de 1000 consells: KidsHealth
Portal Guia Metabòlica
Portal Guia Metabòlica
Cuidam:  Programa solidari de l'Hospital Sant Joan de Déu
Programa solidari

Universitat de Barcelona

Children's Hospital Association

Health Promoting Hospitals and Health Services (HPH)

Web Mèdica Acreditada. Veure més informació

 

Top 20 2013

 

 EMAS Declaració ambiental 2013

L’Hospital Sant Joan de Déu organitza el proper 24 d’octubre la jornada “Hospital del Futur: nous horitzons” en la qual experts d’àmbit internacional analitzaran les tendències de futur als hospitals i abordaran aspectes fonamentals que van a provocar canvis importants en la gestió dels serveis sanitaris, tant des de la visió diagnòstica i terapèutica com des de la vessant tecnològica.
L’Hospital Sant Joan de Déu i Hewlett Packard (HP) han dut a terme una iniciativa de col·laboració que ha permès decorar diversos espais del servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital per tal que els infants que són sotmesos a proves de ressonància magnètica o TAC visquin l’experiència de la millor manera possible.
Com influeix la creativitat en el benestar i desenvolupament de l’infant? Si vols saber amb més profunditat què és la creativitat, quins beneficis aporta als infants i sobretot quines eines es poden fer servir per potenciar que un infant sigui creatiu, vine a la presentació del quadern FAROS “Creativitat en l’educació, educació de la creativitat. Claus per fer de la creativitat un hàbit” que tindrà lloc el proper dijous 2 d’octubre a les 18:30 hores a l’auditori de l’Edifici Docent de l’Hospital.
L’Hospital Sant Joan de Déu compta, des de principis de setembre, amb una nova sala d’hemodinàmica que incorpora un dispositiu tecnològic de darrera generació, pioner a Europa, que permet als professionals obtenir imatges tridimensionals més precises per al diagnòstic i tractament alhora que minimitza un 70% la irradiació que rep el pacient. El nou equipament no hagués estat possible sense la donació de la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu, una aportació que inclou a més una beca Impuls.
El proper 5 d’octubre se celebra a la regió dels boscos Torozos de Valladolid una ultramarató solidària per recaptar fons per a la investigació de malalties rares pediàtriques. El promotor de la iniciativa és Lisandro Caravaca que té el repte solidari de recórrer 100 km a peu per anima a la població a fer una donació per a la recerca.
La Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar (UTAE) de l'Hospital Sant Joan de Déu s’ha traslladat a una nova seu al C/ Numància 9-13, 7ª planta de Barcelona. A més de l’atenció a nens amb Trastorns de l’Aprenentatge, amb la nova ubicació s'enceten nous projectes com són l’atenció a nens amb Trastorns de l’Aprenentatge escolaritzats en parla anglesa i francesa així com a nens amb dany cerebral de diverses causes que afectin a l’aprenentatge i a la conducta.

L’Hospital Sant Joan de Déu acaba d’obrir una Unitat privada de Medicina de l’Esport, la primera que hi ha a Barcelona per nens i joves, que ofereix una atenció mèdica altament especialitzada a nens i joves, de 9 a 25 anys, que practiquen esport i tenen una alta probabilitat de patir lesions puntuals o un trastorn crònic. La nova unitat ofereix serveis tan variats com el reconeixement mèdic, la prova d’esforç, l’estudi de creixement, la teràpia regenerativa o l’osteopatia, entre d’altres.
L’associació “La vida con hernia diafragmàtica congènita” organitza pel proper 10 d’octubre una jornada informativa per pares i públic general sobre aquesta malaltia a les 19 hores a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines. La xerrada anirà a càrrec de la presidenta de l’associació, Almudena Contreras, i dels neonatòlegs de l’Hospital Sant Joan de Déu Àfrica Pertierra i Jordi Clotet.
L’Hospital Sant Joan de Déu està considerat un dels cinc millors hospitals pediàtrics, segons els resultats del I Monitor de Reputació Sanitària basat en els resultats d’una enquesta feta a 1.007 professionals sanitaris de tot Espanya. El Monitor de Reputació Sanitària és un estudi independent que recull l’opinió de metges, infermers, membres d’associacions de pacients i nformadors de salut per elaborar el Top 100 d’hospitals, un Top 25 dels millors centres per especialitats, dels metges, dels laboratoris farmacèutics, dels fàrmacs i de les companyies d’assegurances sanitàries.
Amb motiu de la celebració del dia Internacional de l’Espectre de la Síndrome Alcohol Fetal, aquest 9 de setembre l’Aliança Europea EUFASD ha llençat una campanya per conscienciar la població sobre els riscos que el consum d’alcohol durant l’embaràs pot tenir en el fetus i en el futur nadó: defectes congènits, dificultats d’aprenentatge, problemes de comportament i malalties mentals. La campanya compta amb el suport de l’Hospital de Sant Joan de Déu i més de 60 organitzacions de 30 països diferents.
El jugador del F.C.Barcelona Luis Suárez ha visitat recentment l’Hospital Sant Joan de Déu amb motiu de la signatura d’un conveni entre l’Hospital i la Fundació uruguaiana Pérez Scremini, molt activa en la lluita contra el càncer i de la que és ambaixador l’esportista.
Un equip de cirurgians de l’Hospital Sant Joan de Déu ha planificat detalladament una intervenció de gran complexitat dirigida a extirpar un tumor gràcies a la seva reproducció mitjançant les tecnologies d’impressió 3D de la Fundació CIM, centre tecnològic punter de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC).
L’Hospital Sant Joan de Déu ha creat un espai de robòtica i simulació, l’espai Darwin, on els professionals sanitaris tenen la possibilitat de recrear les situacions clíniques més crítiques o menys habituals a què han de fer front en la seva tasca diària, com per exemple un part complex o la reanimació d’un nadó, i poder practicar-les abans de dur-les a terme en situacions reals. La simulació permet als professionals assajar habilitats tècniques, prendre decisions davant d’una actuació determinada i actuar coordinadament amb els altres membres de l’equip.
 Fundació La Caixa  Probitas Fundación Privada  BebéDue